cereale
Noutăţi
  • Achiziţionăm la preţuri foarte convenabile floarea soarelui, porumb boabe, grâu furajer sau de panificaţie, orz şi rapiță. La cerere, putem oferi transport.
  • Oferim orice tip şi orice cantitate de îngrăşăminte chimice! Plată la livrare sau plată la recoltare, în condiţii foarte avantajoase.
  • Oferim orice tip de semințe de la oricare dintre producatorii prezenti pe piata romaneasca. Produsul este însoțit de certificat de calitate. Comercializăm un sortiment foarte larg de pesticide, cu cel mai bun raport preţ/calitate, oferind soluţii optime pentru înlăturarea oricarui tip de dăunător care afectează buna dezvoltare a plantei.
Contact
Agro Oil Service S.R.L.

B-dul Matei Basarab, Bl. MB 20, Sc. B-C, Parter
Slobozia, Jud. Ialomița
Tel/Fax: 0040 243 231 553, 0040 243 231 556

Email: contact@agrooilservice.ro
Curs de schimb
EUR: 4.8722
USD: 4.1883
GBP: 5.3309
Cereale
Achiziţionăm la preţuri avantajoase cereale şi plante tehnice: grâu seminţe, rapiţă seminţe, floarea soarelui seminţe, porumb boabe, soia boabe, etc. La cerere, asigurăm transportul. Pentru detalii suplimentare vă rugăm frumos să ne contactaţi.

Dispunem de o capacitate de depozitare de 25.000 tone, capacitate care poate fi facil extinsă prin utilizarea unor soluţii moderne de depozitare şi condiţionare cereale şi plante tehnice, sistemul de depozitare Silo Bag. Graţie programului de investiţii derulat intensiv, dispunem de toate utilajele necesare depozitării şi condiţionării produselor agricole la un nivel optim. Am dezvoltat parteneriate stabile, de lunga durată cu Bunge Romania, Expur, Alfred C. Toepfer International, AGFD, Ameropa, VAIT, etc. În fiecare dintre cele două locaţii avem instalat câte un uscător de cereale de mare capacitate (30 tone pe oră fiecare), dispunem de sisteme moderne de aerare, de tarare (câte unul pentru fiecare punct de achiziţie, unul de 40 tone pe oră, altul de 60 tone pe oră), precum şi de utilaje de manipulare şi transportare a produselor.