cine_suntem
Noutăţi
  • Achiziţionăm la preţuri foarte convenabile floarea soarelui, porumb boabe, grâu furajer sau de panificaţie, orz şi rapiță. La cerere, putem oferi transport.
  • Oferim orice tip şi orice cantitate de îngrăşăminte chimice! Plată la livrare sau plată la recoltare, în condiţii foarte avantajoase.
  • Oferim orice tip de semințe de la oricare dintre producatorii prezenti pe piata romaneasca. Produsul este însoțit de certificat de calitate. Comercializăm un sortiment foarte larg de pesticide, cu cel mai bun raport preţ/calitate, oferind soluţii optime pentru înlăturarea oricarui tip de dăunător care afectează buna dezvoltare a plantei.
Contact
Agro Oil Service S.R.L.

B-dul Matei Basarab, Bl. MB 20, Sc. B-C, Parter
Slobozia, Jud. Ialomița
Tel/Fax: 0040 243 231 553, 0040 243 231 556

Email: contact@agrooilservice.ro
Curs de schimb
EUR: 4.8722
USD: 4.1883
GBP: 5.3309
Cine suntem
Suntem o echipa solidă în cadrul căreia îmbinăm experienţa cu entuziasmul. Ne-am făcut remarcaţi prin seriozitatea şi profesionalismul serviciilor noastre şi avem ca principal obiectiv oferirea de soluţii complete, personalizate şi adaptate nevoilor partenerilor noştri. Activitatea noastră constă în achiziţionarea şi comercializarea cerealelor şi plantelor tehnice, în distribuţia seminţelor de cereale, plante tehnice şi furajere, a pesticidelor şi a îngrăşămintelor chimice şi în oferirea de servicii pentru transportul auto de cereale. In ultimii trei ani, am derulat constant o cifra de afaceri de peste 13 milioane euro.

Agro Oil Service este o companie cu capital integral romanesc, avand drept asociati doua persoane fizice, si are peste 70 de angajati, din care 6 agenti de vanzari si achizitii. Agro Oil Service isi desfasoara activitatea in principal raza judetelor Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea si Buzau, dar acopera cu succes si alte zone limitrofe.

Detinem doua baze si un siloz de achizitii si depozitare cereale, pozitionate strategic in geografia judetului Ialomita, acoperind eficient intreagul bazin al campiei Baraganului Ialomitei. Una dintre bazele de achizitii este localizata in satul Ivanesti, comuna Ciulnita, iar cealalta in satul Fundata, comuna Perieti. Cele doua baze ne ofera o capacitate de depozitare de 28.000 tone, capacitate care poate fi facil extinsă la peste 50.000 tone prin utilizarea unor soluţii noi de depozitare cereale şi plante tehnice, respectiv sistemul de depozitare Silo Bag. Graţie programului de investiţii derulat intensiv, dispunem de toate utilajele necesare depozitării şi condiţionării produselor agricole la un nivel optim. Silozul Agro Oil Service este localizat in Fetesti, are o capacitate de depozitare de 36.000 tone, cu acces CF. Am dezvoltat parteneriate stabile, de lunga durata cu Bunge Romania, CHS, Cargill, Agrium Agriport, Nidera Romania, Prutul, Expur, ADM, AGFD, Ameropa, VAIT, etc. In fiecare dintre locatii sunt instalate uscatoare de cereale de mare capacitate, dispunem de sisteme moderne de aerare, de tarare, precum si de utilaje de manipulare si transportare a produselor.

Suntem reprezentanţi autorizaţi ai celor mai mari producatori de seminţe de cereale, plante tehnice şi furaje prezenţi în România.

Oferim clienţilor noştrii orice tip de îngrăşăminte chimice comercializate pe piaţa românească, în cele mai avantajoase condiţii.

Portofoliul pesticidelor comercializate include pesticide produse de marii producători la nivel mondial şi avem soluţii pentru a remedia orice tip de problemă care dăunează unei bune dezvoltări a culturilor agricole.

Flota auto, alcătuită din 20 autocamioane de mare capacitate, ne asigură o bună acoperire teritorială, oferindu-ne posibilitatea de a ne derula operaţiunile la nivel regional.

In cursul anului 2016 am implementat cu succes o solutie informatica integrata, Charisma ERP, Total Soft, solutie care administreaza integrat intreaga gama de activitati a Agro Oil Service, automatizand procesele economice, standardizand fluxurile, eliminand redundantele, eficientizand activitatea si oferind informatii in timp real referitoare la oricare dintre liniile de business ale companiei.

Pentru anul 2017, Agro Oil Service isi propune sa isi continue dezvoltarea, urmarind cresterea din punct de vederea al rulajelor, al cantitatilor de produse agricole tranzactionate (orz, grau, rapita, floarea soarelui, porumb, soia, etc.), dar si cresterea volumului inputurilor comercializate (seminte, pesticide, ingrasaminte chimice). Aceste obiective vor putea fi realizate dezvoltand si consolidand relatii cu clientii si furnizorii de produse agricole (pe de o parte marii traderi sau procesatori de cereale prezenti in Romania: Ameropa, Cargill, Nidera, CHS, Expur, BayWa, Ameropa, Glencore, ADM, etc, iar pe de alta parte, fermierii romani). Pe fondul retragerii din Romania a unor mari jucatori din piata de distributie inputuri, Agro Oil Service isi propune cresterea bazei de clienti pentru aceste produse, abordand o politica comerciala mai dinamica si mai flexibila.