furaje
Noutăţi
  • Achiziţionăm la preţuri foarte convenabile floarea soarelui, porumb boabe, grâu furajer sau de panificaţie, orz şi rapiță. La cerere, putem oferi transport.
  • Oferim orice tip şi orice cantitate de îngrăşăminte chimice! Plată la livrare sau plată la recoltare, în condiţii foarte avantajoase.
  • Oferim orice tip de semințe de la oricare dintre producatorii prezenti pe piata romaneasca. Produsul este însoțit de certificat de calitate. Comercializăm un sortiment foarte larg de pesticide, cu cel mai bun raport preţ/calitate, oferind soluţii optime pentru înlăturarea oricarui tip de dăunător care afectează buna dezvoltare a plantei.
Contact
Agro Oil Service S.R.L.

B-dul Matei Basarab, Bl. MB 20, Sc. B-C, Parter
Slobozia, Jud. Ialomița
Tel/Fax: 0040 243 231 553, 0040 243 231 556

Email: contact@agrooilservice.ro
Curs de schimb
EUR: 4.8722
USD: 4.1883
GBP: 5.3309
Furaje
Vă oferim furaje pentru animale, la cel mai bun raport preţ/calitate. Furajele sunt produse de către Agro Oil Service, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi utilizând materii prime atent selectate.

Vă putem oferi atât furaje concentrate, ambalate în pungi de 5 kilograme pentru uzul casnic, dar şi vrac, pentru uzul industrial, Furaj Complet pentru Pui de Găină Starter, Furaj complet pentru Pui de Găină Creștere, Furaj Complet pentru Porc Creștere, etc., dar şi Full Fat obţinut din Boabe Soia Nemodificate Genetic (NonGMO).

Pentru detalii suplimentare şi comenzi, vă rugăm sa nu ezitaţi să ne contactaţi.