ingrasaminte_chimice
Noutăţi
  • Achiziţionăm la preţuri foarte convenabile floarea soarelui, porumb boabe, grâu furajer sau de panificaţie, orz şi rapiță. La cerere, putem oferi transport.
  • Oferim orice tip şi orice cantitate de îngrăşăminte chimice! Plată la livrare sau plată la recoltare, în condiţii foarte avantajoase.
  • Oferim orice tip de semințe de la oricare dintre producatorii prezenti pe piata romaneasca. Produsul este însoțit de certificat de calitate. Comercializăm un sortiment foarte larg de pesticide, cu cel mai bun raport preţ/calitate, oferind soluţii optime pentru înlăturarea oricarui tip de dăunător care afectează buna dezvoltare a plantei.
Contact
Agro Oil Service S.R.L.

B-dul Matei Basarab, Bl. MB 20, Sc. B-C, Parter
Slobozia, Jud. Ialomița
Tel/Fax: 0040 243 231 553, 0040 243 231 556

Email: contact@agrooilservice.ro
Curs de schimb
EUR: 4.8722
USD: 4.1883
GBP: 5.3309
Îngrășăminte chimice
Agro Oil Service vă oferă azotat de amoniu, uree, îngrăşăminte chimice complexe (NPK) şi îngrăşăminte foliare. Putem oferi orice cantitate de îngrăşăminte chimice, de cea mai bună calitate, în cele mai avantajoase condiţii.


Utilizarea azotatului de amoniu asigură un spor de producţie de până la 40% şi conferă plantei o rezistenţă sporită la boli. Azotatul de amoniu este folosit ca îngrăşământ de suprafaţă pentru culturile de cereale, păşuni şi livezi. Se asimilează treptat şi în condiţii bune. Se poate aplica fie prin împrăştiere, la pregatirea straturilor, înainte de semănat, dar şi localizat, odată cu semănatul. La cerealele păioase este preferabilă aplicarea pe vegetaţie, după cerinţele plantelor. Este indicat a se evita stropirea frunzelor plantelor deoarece se pot provoca arsuri sau chiar se pot distruge plantele. Dozarea pe teren se face în funcţie de cultură şi condiţiile de climă şi sol.


Ureea este folosită ca îngrăşământ de suprafaţă, singură sau în amestec cu alte îngrăşăminte. Este foarte eficientă în cazul culturilor cu perioadă lungă de vegetaţie. Dozarea se face, de asemenea, în funcţie de cultură, condiţii de climă şi sol. Se poate aplica atât primavara timpuriu, cât şi în cursul vegetaţiei. A se aplica prin împrăştiere, pe sol cât şi pe vegetaţie, dar a nu se aplica localizat sau concomitent cu semănatul.


Ȋngrăşămintele chimice complexe (NPK) sunt îngrăşăminte care conţin toate cele trei elemente nutritive: azot (N), fosfor (P) şi potasiu (K). Aceste îngrăşăminte pot avea o mare varietate de formule chimice, după conţinutul în substanţă activă a celor 3 elemente şi pot fi special fabricate pentru nevoile specifice ale unei culturi agricole. Se utilizează la fertilizarea terenurilor agricole, ca îngrăşământ de suprafaţă pentru culturile de cereale, păşuni şi livezi. Dozarea este în strânsă dependenţă cu tipul culturii, al solului şi condiţiile climaterice. Se aplică odată cu pregătirea patului germinativ sau concomitent cu semănatul, localizat pe rând, la culturi pretenţioase precum: sfecla de zahăr, grâul, porumbul şi cartoful. Ȋngrăşămintele foliare se aplică la majoritatea plantelor de cultură. Pot fi solubile sau lichide. Asigură o fertilizare completă şi echilibrată, stimulează înrădăcinarea, creşterea şi formarea fructelor şi reduc substanţial efectul stresului. Conţin microelemente sub formă de chelaţi. De asemenea, accelerează absorbţia elementelor nutritive din sol şi amplifică efectul pesticidelor. Ȋmbunătăţesc calitatea producţiei şi măresc rezistenţa la îngheţ a plantelor. Sunt libere de clor şi metale grele şi sunt 100% solubile in apă.