seminte
Noutăţi
  • Achiziţionăm la preţuri foarte convenabile floarea soarelui, porumb boabe, grâu furajer sau de panificaţie, orz şi rapiță. La cerere, putem oferi transport.
  • Oferim orice tip şi orice cantitate de îngrăşăminte chimice! Plată la livrare sau plată la recoltare, în condiţii foarte avantajoase.
  • Oferim orice tip de semințe de la oricare dintre producatorii prezenti pe piata romaneasca. Produsul este însoțit de certificat de calitate. Comercializăm un sortiment foarte larg de pesticide, cu cel mai bun raport preţ/calitate, oferind soluţii optime pentru înlăturarea oricarui tip de dăunător care afectează buna dezvoltare a plantei.
Contact
Agro Oil Service S.R.L.

B-dul Matei Basarab, Bl. MB 20, Sc. B-C, Parter
Slobozia, Jud. Ialomița
Tel/Fax: 0040 243 231 553, 0040 243 231 556

Email: contact@agrooilservice.ro
Curs de schimb
EUR: 4.8722
USD: 4.1883
GBP: 5.3309
Seminţe
Vă oferim orice tip de seminţe, seminţe de cereale, plante tehnice şi furaje, în orice cantitate, produse de cei mai mari producători din domeniu. Specialiştii Agro Oil Service, alături de experţii producătorilor, vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi cele mai bune soluţii, adaptate nevoilor dumneavoastră. Suntem distribuitori autorizaţi ai Pioneer Hi-Bred, Caussade Semences, KWS, Saaten Union, Procera Agrochemicals şi Maisadour Semences. De asemenea, la cerere, vă putem oferi orice soi de seminţe comercializat pe piaţa românească.